Automate your Marketing
with Womplify




 
BLACK & WHITE

By: naqib najib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-Jun-2009 10:15 Email | Share | | Bookmark
habis

 
 
 
View all 94 photos...
27 mei ari tuh dah tamat kontrak sebagai cikgu ganri kat sekolah menengah kebangsaan jalan bukit kajang. heheh banyak pengalaman ooooo... sume tuh ta terbayar dengan 2 bulan gaji.. betul gak cakap org.. pengalaman tuh tak ternilai.. kite kene rase sendiri.. 29 ari tuh ada sambutan hari guru peringkat sekolah... so kontrak da tamat datang pakai kemeja ngan jeans je la.. ahaks.. sepatutnye tak bole.. tak manis budak2 pandang... hari tuh datang pun sebab sume cikgu2 kat c2 ajak pg sambut sekali... heheh.. ekutkan tak nak yer laa 2 bulan je jd cikgu.. rase mcm tak layak lak dapat gelaran tuh.. pg je laa.. lg pun kat umah tak buat aper2.. cikgu2 laki lak suruh bawak kasut bola sbb nak lawan bola ngan bebudak... ok laa memule tuh tapi lelame da pancit.. heheh.. da lame tak bersukan.. lawan form 2 menang tapi tergelak bile lawan form 1.. kalah.. .. tak sume gmbr amik.. lebih kurang separah gak laa mrs x-edge amik kan sbb nak pg amik gmbr.. dia datang sbb nak bagi bunge sbb hari guru.. malunye rase terharu lak.. lepas tuh g jamuan guru kat LEMON kat metro point.. heheh.. dengan muke selebet lepas main bola g makan.. tak selebet lepas main bola terus makan... anywhere its so fun to be a teacher..


























lupe lak nak bg tau tentatif program ari tuh... heheheh pepagi tuh sume cikgu kene berkumpul kul 7.30 (awak datang kul 8.30.. teruk tul) than kene berarak ke tapak perhimpunan diiringi kompang.. amik no untuk cabutan bertuah.. ucapan dari pengetua dan lain2... than ikrar guru..persenbahan dari guru2.. than persembahan dari bebudak (time nie da sebok dah main bola..mrs x-edge tlg amikkan.. thanks sayang) than ada jamuan skit kat kantin.. tak pg pun sbb letih sangat.. tak larat nak makan.. pastu ada jamuan kat lemon.. baru leh makan..

kat cni saya MOHD NAQIB HUSNI B MOHD NAJIB mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua guru smk jalan bukit kajang diatas tunjuk ajar yg sangat bernilai untuk mendidik anak2 bangsa untuk menjadi manusia yg berguna kelak.


Monday, 25-May-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
ntah tp suke

 
ntah laaa.. ramai gak yg ty kenape b & w.. for me b&w nie mcm bg kite satu soul untuk menatap gmbr tuh lelame.. bukannye tak suke colour ke aper... cume there have something lor... jiwe, perasaan, memori, elegent, engle, devil, pure, sweet, sense of human, yin yang, luxury... banyak lg la.... smpi tak tau nak cakap.. mungkin jiwe tu da kearah itam putih kut. hehehe



Thursday, 21-May-2009 17:17 Email | Share | | Bookmark
eerm.. kepada anak muridku...

entry kali nie mmg saje tak nak letak gmbr... saje je nak buat peringatan kepada semua anak murid cikgu naqib dan untuk kita2... kepada pelajar budak 2 setia yang bernama KELVIN PAULtak payah laa kamu nak rase nak bangga diri dengan ilmu yang hanya secebis debu tu.. pmr pun tak lepas lagi.. engatlah dunia luar penuh dengan cabaran... jangan jadi hipokrit.. jangan memalukan diri sendiri dengan perbuatan kamu yang sungguh bodoh tu..berbangga dengan benda yang tidak ada adalah sesuatu yang memalukan.. tidak perlu berlakon berpura-pura baik depan cikgu sedangkan perangai kamu sama saje taraf dengan budak beralihan... semua cikgu yang pernah mengajar kamu tidak pernah meminta sedikit pun wang kamu untuk bayar gaji mereka.. malah mereka memberikan seluas lautan ilmu yang tidak ternilai kepada kamu.. aper jasa yang kamu berikan kepada guru2 kamu... jasa yang hanya dibalas dengan panggilan yang tidak hormat kepada guru.. kalau itu yang kamu banggakan teruskan.. buktikanlah aper yang kamu ada.. kalau hanya cakap besar sahaja semua org boleh buat..


kepada visitor yang melawat page nie.... tengoklah budak2 sekarang... budak nie bukan dari kelas bodoh, bangang, sengal atau lain2 lagi tapi dari kelas pertama.. sungguh sayang dengan perangai yang ditunjukkan... sungguh memalukan.. lihatlah komen2 yang dibagi...


to kelvin... pesanan dari saye.. jangan bermain dengan api.. awak tak kenal saye lagi!!!


Tuesday, 19-May-2009 16:08 Email | Share | | Bookmark
my mrs x-edge

 

sejak dari dulu
ku menyintai mu
kau tahu begitu namun kau berpura
ku masih teringat
kau peluk diriku
yang telah membuatku menyintai mu
sudah berapa lama
diriku ini kan bertemu mu
mungkin ku harap jua
kau merinduku
sebagaimana kau merindu mu
cinta antara kita
tiada penghalangnya
walau akhir usia
ku menyinta dirimu
ku hanya menunggu mu mengata kau cinta ku
ku kan berjanji menyinta mu sayang
setelah kau pergi jauh dari sisi
tiada ku cinta selain dirimu
ku ingin bersama
dengan mu selamanya
walaupun sehingga ke akhir nyawa
mungkin ku tak mengerti
muksudku dulu
pada dirimu
kini ku kan menyinta
diri mu itu sehingga akhir waktu
cinta antara kita
tiada penghalangnya
walau akhir usia
ku menyinta
diri mu ku hanya menunggu mu
mengata kau cinta ku
ku kan berjanji menyinta mu sayang
sudah berapa lama
diriku ini
kan bertemu mu
mungkin kau harap jua kau merindu ku sebagaimana ku merindu mu
cinta antara kita
tiada penghalangnya
walau akhir usia
ku menyinta diri mu
ku hanya menunggu mu
mengata kau cinta ku
ku kan berjanji menyinta mu sayang......



Monday, 18-May-2009 15:47 Email | Share | | Bookmark
sepetang dari bilik darjah

 
 
 
View all 10 photos...
gambar nie sebenarnya da lama dah... ari tuh suruh dorang buat presentation tajuk komsas.... cerite aper ntah... rase bosan... than snap snap snap... so far.. ok laa presentation dorang... baru form 2 kan.... kira baru berjinak2 laaa dengan presentation nie.. lepas presentation ada Q&A soalan pun mcm tak berape nak membina... tapi moral support kene bagi gak.. tu laa tanggungjawab guru..



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net